ΑΡΗΣ

Όχι Ταπούτου σε Μπενετόν

Όχι Ταπούτου σε Μπενετόν

Ο Χρήστος Ταπούτος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Άρη με τον διεθνή φόργουορντ να έκλεισε τα αυτιά του στην πρόταση της Μπενετόν.

Συγκεκριμένα προ ημερών η ιταλική ομάδα είχε μία διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του διεθνή φόργουορντ που όμως χωρίς πολύ σκέψη έδωσε την απάντησή του.

«Έχω συμβόλαιο με τον Άρη», τόνισε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας για το ενδιαφέρον με τον Ταπούτο να έδειξε την διάθεσή του για την νέα χρονιά.

Ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τον Άρη να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή τον οποίο και εκτιμά από την μεταξύ τους συνεργασία προ ετών στην ΑΕΚ.


Μεταξύ άλλων ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Ταπούτος δεν επιθυμεί να φύγει από την Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες αναμένει να γίνει πατέρας.


Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον σχεδιασμό του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου βαρόμετρο για τον Αλεξανδρή και την διαχείριση του μπάτζετ που έχει στην διάθεσή του, 400.000-450.000 ευρώ, θα αποτελέσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.


Τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε μέχρι το τέλος του μήνα και δεν έχουνε να κάνουνε με το αν ο 35χρονος έμπειρος γκαρντ θα συμπεριληφθεί ή όχι τελικά από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Ηλία Ζούρο, στην τελική 12άδα της Εθνικής μας για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.


Αλλά από το αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα τακτοποιήσει το θέμα της οφειλής στο πρόσωπό του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε όπως και αυτό για την λύση του διετούς του συμβολαίου.


Στην περίπτωση αυτή όπως έχει κάνει ξεκάθαρο ο εκπρόσωπό του στις επαφές της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης μαζί του των τελευταίων ημερών θα μπορέσει να γίνει συζήτηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.


Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό ο Χαραλαμπίδης να μείνει στο ρόστερ του Άρη σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στο ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 140.000 ευρώ.


Εν τω μεταξύ αυτό που απομένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες είναι αν και κατά πόσο θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του Νέστορα Κόμματου τον οποίο επιθυμεί ο Αλεξανδρής αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή αλλά και σε αυτό του Βόσνιου Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ