ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Οι Χόρνετς αποδέσμευσαν τον Ουάσινγκτον, ανοίγει ο δρόμος για να επιστρέψει στην Παρτίζαν

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον
Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον ABA LEAGUE/J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Οι Σάρλοτ Χόρνετς ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Ντουέιν Ουάσινγκτον, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο στην Παρτίζαν για να φέρει τον Αμερικανό γκαρντ πίσω στην Ευρώπη και την EuroLeague.

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον είχε επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και το NBA για λογαριασμό των Χόρνετς, ως μέρος της μεγάλης ανταλλαγής που έστειλε τον Καρλ Άντονι Τάουνς στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, όπως αναμενόταν, η παραμονή του εκεί ήταν αρκετά σύντομη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σάρλοτ ανακοίνωσε πως αποδεσμεύει τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αφού παραμείνει για 48 ώρες στη λίστα των waivers, θα μπορέσει να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της Παρτίζαν, από όπου ο Ουάσινγκτον μετέβη στους Χόρνετς, καθώς είχαν φροντίσει να διατηρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη και θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως αυτός θα μεταβεί άμεσα στη Σερβία, για να τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ουάσινγκτον πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο αγώνες της preseason του NBA, τα πεπραγμένα του όμως εκεί δεν θα ξεχαστούν εύκολα, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση έχασε και τις τρεις βολές που θα έδιναν τη νίκη στην ομάδα του.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ