STOIXIMAN AEGEANBALL

Οι Cosmote Bolts του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σήκωσαν την κούπα στην VIP League του Stoiximan AegeanBall Festival 2024

Οι Cosmote Bolts του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σήκωσαν την κούπα στην VIP League του Stoiximan AegeanBall Festival 2024
PRINTSCREEN/AEGEANBALL FESTIVAL

Οι Cosmote Bolts των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Γεωργίας Νταή, Γιάννη Αγραβάνη, Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς και Στέργιου Μπίρκιτς κατέκτησαν τον τίτλο στην VIP League του Stoximan AegeanBall Festival 2024.

Το 6ο Stoximan AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/6) με τη διεξαγωγή της VIP League. Οι Cosmote Bolts, η ομάδα των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Γεωργίας Νταή, Γιάννη Αγραβάνη, Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς και Στέργιου Μπίρκιτς σήκωσαν την κούπα στο main event της φετινής διοργάνωησης, με τον Σέρβο NBAερ να κατακτά τον τίτλο του MVP.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε φυσικά και πολλούς διαγωνισμούς. Ο διεθνής Έλλημνας φόργουορντ της Μπασκόνια, Νίκος Ρογκαβόπουλος, με έξι εύστοχα σουτ κέρδισε τον ADIDAS Three Point Contest στην πρώτη του συμμετοχή στο Stoiximan AegeanBall Festival.

Ο εμπνευστής και οικοδεσπότης του Stoiximan AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό KOIS Long Shoot και αποθεώθηκε από τους θεατές που είχαν γεμίσει για μία ακόμα χρονιά τις εξέδρες στην πλατεία Μιαούλη.

Η Ελεάννα Χριστινάκη με τις άψογες εκτελέσεις της κέρδισε το διαγωνισμό Free Throw BLUE STAR. Η Νέλλυ Μπιμπίρη ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού IKEA Knock Out, ενώ δύο νικητές είχε ο διαγωνισμός COSMOTE Skill Challenge με την Κατερίνα Σπαθάρου και τον Ζώη Καράμπελα να μοιράζονται την πρώτη θέση.

Τέλος, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς του Πανιωνίου κέρδισε στο διαγωνισμό STOIXIMAN Shooting Star, στην πρώτη του παρουσία στο νησί και τη διοργάνωση.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ