ΑΡΗΣ

Οι διαθέσεις του Ντρούκερ

Οι διαθέσεις του Ντρούκερ
Ντρούκερ

Την ώρα που ο Ντρούκερ περιμένει την ενσωμάτωση και του Τάκερ, δείχνει να ξεκαθαρίζει το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον νέο Άρη.

Στο πρώτο φιλικό στο διάστημα της προετοιμασίας ο Άρης μπορεί να κέρδισε άνετα τον Αρχέλαο Κατερίνης με 83-47 το Σάββατο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Σαρόν Ντρούκερ έδειξε τις διαθέσεις του.

Ουσιαστικά για την λογική του και τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο Ισραηλινός τεχνικός να αγωνίζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον δρόμο επίτευξης των στόχων της.

Σε μία χημεία στην οποία ο Ντρούκερ θα κληθεί να προσαρμόσει τον Πι Τζέι Τάκερ που αναμένεται στις 12:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" με πτήση από την Ρώμη. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ την Κυριακή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη στο χθεσινό φιλικό δεν θέλησε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής του σε όλους τους παίκτες του που είχε στην διάθεσή του.

Αντίθετα έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πεντάδα των Πιρς, Χατζηβρέττα, Ταπούτο, Ντάνστον και Μπορόβνιακ αλλά και στον Φάνη Κουμπούρα που μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται την Τρίτη (31/08) να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

Εκεί όπου ο Άρης είναι προγραμματισμένο να παραμείνει ένα δεκαήμερο και πρόκειται να δώσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια στην προσπάθεια του Ντρούκερ εκτός του να ενσωματώσει και τον Τάκερ να δει το ρόστερ του να συμπληρώνεται.

Να δει ουσιαστικά τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Κώστα Χαραλαμπίδη που συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με τον Πανελλήνιο και αναλόγως αν θα υπάρξει και απόκτηση κοινοτικού ψηλού εκτός από γκαρντ που φαντάζει ως επιβεβλημένη.

Ο Ντρούκερ πάντως στο φιλικό παιχνίδι με τον Αρχέλαο Κατερίνης έδειξε να θέλει ο Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου να έχει ένα αγωνιστικό προφίλ ανάλογο με των ισραηλινών ομάδων. Να ρίχνει δηλαδή το βάρος των επιθέσεών του από την περιφέρεια θέλοντας συνάμα με πιεστική άμυνα να φύγει στον αιφνιδιασμό.

Ακόμα ο Ντρούκερ έδειξε να υπολογίζει την στιγμή αυτή της χρονιάς και στον Λίνο Χρυσικόπουλο ενώ εκτός των Ντάνστον και Μπορόβνιακ μέσα στις δύο ρακέτες μοιράστηκαν τον χρόνο οι Σκορδίλης και Τσαϊρέλης.

Τέλος ο δανεισμός του Μούρτου στον ΟΦΗ τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό σημείο δείχνει να μην προχωράει αφού ο νεαρός διεθνής του Άρη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται το πρωί της Τρίτης να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ