ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Οι Έλληνες μας ενδιαφέρουν"

"Οι Έλληνες μας ενδιαφέρουν"
Ιτούδης

Ο Ιτούδης παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟ δεν θα έλεγε όχι για Σπανούλη, Ζήση, Παπαδόπουλο και Φώτση

Μπορεί αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό να έχουν στο μυαλό τους το Φάιναλ Φορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν πλάνα για τη επόμενη σεζόν, κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του άμεσου συνεργάτη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:
"Θα επιθυμούσαμε την επιστροφή του Σπανούλη, ενώ μας ενδιαφέρουν οι Ζήσης, Παπαδόπουλος και Φώτσης, όπως και κάθε καλή περίπτωση ελεύθερου Έλληνα παίκτη. Σε ό,τι αφορά τον Σπανούλη, πέρυσι συζητήσαμε μαζί του και αποφασίσαμε να πάει να δει τον κόσμο του ΝΒΑ και να γευτεί την εμπειρία υπό το σκεπτικό που λέει, καλύτερα να κάνεις κάτι και να το μετανιώσεις, παρά να μην το κάνεις καθόλου".

Για το ματς με την Ταού, ο Ιτούδης σημείωσε: "Έχω παρακολουθήσει οκτώ ματς της Ταού και μένει να δω κι αυτό με τη Ρεάλ, που θα γίνει λίγες ημέρες πριν το Φάιναλ Φορ. Είναι πιο πλήρης από πέρυσι και αυτό είναι που πρέπει να το τονίσουμε, ενώ παίζει πολύ τον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό. Έχουμε βρει τις αδυναμίες της, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Το Φάιναλ Φορ είναι υπόθεση ημέρας και εμπειρίας".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ