ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Γουλβς έχουν σίγουρο τον Πέκοβιτς

Οι Τίμπεργουλβς θεωρούν... σίγουρο τον Νίκολα Πέκοβιτς, σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο πάντως η βασική αιτία που ο Πέκοβιτς θεωρείται σίγουρος για το... καλοκαίρι, είναι οι κακές σχέσεις ανάμεσα σε Αλ Τζέφερσον και Κέβιν Λαβ. Οι δυο τους, αγωνίζονται πάνω κάτω στην ίδια θέση και ο... νέος (βλέπε Κέβιν Λαβ) θεωρείται από τους Γουλβς πολυτιμότερη μονάδα από τον Big-Al.
Έτσι οι Γουλβς προχώρησαν ήδη στην προσφορά του Τζέφερσον στους Πέισερς για να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Ντάνι Γκρέιντζερ. Οι Πέισερς αρνήθηκαν τόσο για τον Γκρέιντζερ όσο και για μία πιο σύνθετη ανταλλαγή που θα περιλάμβανε και τον Ρόι Χίμπερτ. Έτσι η μεταγραφή προς το παρόν... κόλλησε.

Όπως αναφέρουν πάντως δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο γενικός διευθυντής των Γουλβς, Ντέιβιντ Καν πιστεύει ότι ο Πέκοβιτς μπορεί ακόμα και άμεσα να καλύψει το κενό του Τζέφερσον και θα είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας όταν αποφασίσει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ. Μάλιστα αν αυτό μπορούσε να γίνει και... τώρα, οι Γουλβς θα τον ήθελαν στην ομάδα, αρκεί να είχε φύγει πρώτα ο Τζέφερσον.

Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει άμεσα, αλλά ακόμα και αν γίνει, η χρονιά θα καλυφθεί από τον Λαβ και τον αντικαταστάτη του Τζέφερσον. Με τους Γουλβς να έχουν σίγουρο για του χρόνου τον Μαυροβούνιο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ πάντως, ο Πέκοβιτς έγινε ο τρίτος παίκτης που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των πρασίνων στην Γερμανία, μετά τους Σπανούλη και Διαμαντίδη, μιας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να τον αφήσει να ξεκουραστεί για να ξεπεράσει πλήρως τον τραματισμό στο γόνατο του.

Τέλος, Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός τα... βρήκαν για το πρόστιμο και ήρθαν σε συμφωνία ώστε να μειωθεί η βαριά τιμωρία ύψους... 150.000 Ευρώ που είχε επιβληθεί στους πράσινους και να μην συνεχιστεί το θέμα στα δικαστήρια.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ