STOIXIMAN GBL

Οι λύσεις των έμπειρων

Οι λύσεις των έμπειρων
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά "σκούπισε" τα Τρίκαλα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να εξηγεί πως "συνεχίζουμε ταπεινά". Ο Κώστας Φλεβαράκης ενημέρωσε πως "δεν θέλουμε να κλαιγόμαστε".

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχής με την έβδομη νίκη που πανηγύρισε το Σάββατο (18/1) η Κηφισιά και ήταν το 2/2 επί των Τρικάλων.

"Πλέον φτάσαμε τις επτά νίκες και μπορούμε να κοιτάξουμε και λίγο παραπάνω πλέον. Όμως χρειάζεται ταπεινότητα. Ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να διασύρεις, πρέπει να μας γίνει μάθημα" εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου, πριν προσθέσει πως "καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που έπρεπε να πάρουμε διότι μετά τη νίκη στον πρώτο γύρο οφείλαμε να δημιουργήσουμε μία διαφορά.

την άμυνα ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, παίξαμε τη γνώριμή μας άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η παρουσία μας στην άμυνα ήταν κακή, δεχθήκαμε 54 πόντους, νούμερο απαγορευτικό, αλλά τα παιδιά είχαν ποιότητα να βάλουν μεγάλα σουτ, να βρούμε λύσεις από τον Λιακόπουλο και τον Κακιούζη και πήραμε τη νίκη".

Ολοκλήρωσε, εξηγώντας πως " είναι η πρώτη χρονιά για πολλούς στην ομάδα στην Α1. Από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο στην διοίκηση όπως και για τους μισούς παίκτες είναι η πρώτη χρονιά στην κατηγορία και η ομάδα δεν μπορεί να έχει κανένα στόχο τίποτα άλλο παρά την παραμονή.

Δεν είμαστε ποτέ γηπεδούχοι, πάντα οι αντίπαλοι μας έχουν κόσμο. Χτίζουμε και δημιουργούμε την εμπειρία που δεν έχουμε. Έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το παιχνίδι στην Α1 δεν παίζεται μόνο με τους παίκτες. Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο".

Ο Κώστας Φλεβαράκης θύμισε ότι "είπα στον πρώτο γύρο ότι οι στόχοι της είναι διαφορετικοί από αυτούς που συνηθίζεται να έχει μία νεοφώτιστη ομάδα. Είναι αρκετά ψηλότερα από μία θέση στα πλέι οφ, είναι ανώτερη η αξία της και θα τα καταφέρει". Σε ό,τι αφορά τα Τρίκαλα, τόνισε πως " όταν σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ένας βασικός μας παίκτης χρεώνεται με τρία φάουλ, δεν θέλουμε να μιλάμε για διαιτησία, ούτε να κλαιγόμαστε, αλλά ελπίζω να είναι μία σύμπτωση. Έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς και στην Κηφισιά και δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλό μας αυτό που λέω".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ