NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς δοκίμασαν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός το 2023

Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks head coach Doc Rivers reacts during the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Monday, Feb. 12, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς μπήκε ο Τέρενς Ντέιβις, που συνεχίζει να ψάχνει μία ευκαιρία για να γυρίσει στο NBA.

Έναν χρόνο πριν, περίπου τέτοια εποχή, ο Τέρενς Ντέιβις απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον ξεχώρισε, όμως ο 27χρονος σήμερα μπασκετμπολίστας προτίμησε να μείνει στις ΗΠΑ και να διεκδικήσει μέσω G-League την επιστροφή του στο NBA.

Ο πρώην παίκτης των Ράπτορς και των Κινγκς έπαιξε στη Ριπ Σίτι Ρέμιξ, στη θυγατρική ομάδα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έκλεισε τη σεζόν με 8.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά 20.4 λεπτά σε μόλις πέντε αγώνες, σούταρε με 29.1% στο τρίποντο και γενικώς δεν έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση για να ασχοληθούν οργανισμοί της μεγάλης λίγκας μαζί του.

Τώρα όμως, ο δημοσιογράφος του HoopsHype Μάικλ Σκότο υποστηρίζει ότι ο Τέρενς Ντέιβις δοκιμάστηκε από τους Μπακς, που όμως έχουν ήδη γεμίσει το ρόστερ τους και έχουν 15 εγγυημένα συμβόλαια. Γιατί στο Μιλγουόκι τσεκάρουν παίκτες; Επειδή το ρόστερ τους είναι πολύ πιθανό να αλλάξει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και 1-2 παίκτες να αποχωρήσουν με ανταλλαγή.

Σε τέσσερις σεζόν στο NBA ο Ντέιβις μέτρησε 8 πόντους (36.6% στο τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 16.1 λεπτά σε 227 αγώνες. Με ύψος 1μ.93, είδε τα λεπτά του να μοιράζονται στις θέσεις 2-3.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ