ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπαίνουν γερά στο παιχνίδι για τον Τζέι Κράουντερ

Phoenix Suns forward Jae Crowder (99) in the first half of an NBA basketball game Thursday, March 24, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Phoenix Suns forward Jae Crowder (99) in the first half of an NBA basketball game Thursday, March 24, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Το όνομα του Τζέι Κράουντερ βρίσκεται εδώ κι αρκετό καιρό στο μπλοκάκι του Τζον Χορστ, πλέον όμως οι Μιλγουόκι Μπακς δείχνουν πιο έτοιμοι να διαπραγματευτούν για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Τζέι Κράουντερ απασχολεί τους Μιλγουόκι Μπακς εδώ κι αρκετό καιρό, πλέον όμως το ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνει να γίνεται πιο έντονο.

Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως τα "Ελάφια" ψάχνουν εσωτερικά το ιδανικό πακέτο για να αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής (από τους Φοίνιξ Σανς) τον πολύπειρο φόργουορντ, ο οποίος έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να αλλάξει τις ισορροπίες στη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.

Δεδομένου όμως πως στη συζήτηση για την απόκτησή του βρίσκονται οι Μαϊάμι Χιτ και οι Ατλάντα Χοκς, είναι σαφές πως τα πράγματα δεν είναι απλά.

Σύμφωνα πάντως με τον Σαμς Καράνια, το Μιλγουόκι έχει ήδη μπει στη διαδικασία συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με το front office του Φοίνιξ για να βρεθεί η ιδανική -για αμφοτέρους- λύση.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ