ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Μπακς αποδεσμεύουν τον Πασέτσνικς και δίνουν two-way συμβόλαιο στον Ρόμπινς

Milwaukee Bucks center Anzejs Pasecniks reacts after getting hit in the face during the second half of a preseason NBA basketball game against the Detroit Pistons, Sunday, Oct. 6, 2024, in Detroit. (AP Photo/Jose Juarez)
Milwaukee Bucks center Anzejs Pasecniks reacts after getting hit in the face during the second half of a preseason NBA basketball game against the Detroit Pistons, Sunday, Oct. 6, 2024, in Detroit. (AP Photo/Jose Juarez) AP PHOTO/JOSE JUAREZ

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θα διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Ανζέις Πασέτσνικς, με τον Λετονό ψηλό να αποχωρεί έχοντας ένα σύντομο πέρασμα από τα ελάφια. Two-way συμβόλαιο για τον Λίαμ Ρόμπινς.

Ο Ανζέις Πασέτσνικς δεν θα μακροημερεύσει στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τα ελάφια αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Σαμς Σαράνια.

Ο Λετονός ψηλός υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο two-way συμβόλαιο με την ομάδα, η οποία ωστόσο δεν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της και θα μετατρέψει το συμβόλαιο του Λίαμ Ρόμπινς (25 χρόνων, 2.13 μέτρα) σε two-way (δηλαδή συμβόλαιο με δικαίωμα συμμετοχής και στο NBA και στην G-League), αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Πασέτσνικς.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ