ΑΡΗΣ

Οι Μπλέιζερς βλέπουν Βεζένκοφ

Οι Μπλέιζερς βλέπουν Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Σκάουτ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα βρεθεί στις κερκίδες του Nick Galis Hall για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Στο ντεμπούτο του Μίλαν Μίνιτς στον πάγκο του Άρη κόντρα στον ΚΑΟΔ, σκάουτ των Μπλέιζερ θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο για λογαριασμό του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Οι επιδόσεις του 18χρονου φόργουορντ και διεθνή με την Εθνική Βουλγαρίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μόνο αδιάφορες όπως φαίνεται δεν περνάνε με τον ίδιο να σκέφτεται την υποβολή στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο Βεζένκοφ έχει κατά μ.ό. με τον Άρη μετά τον Α΄ γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 10,9 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Για αυτό και σήμερα το απόγευμα βρίσκεται ο Ιταλοαμερικανός σκάουτ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς στην Ευρώπη, Τζέισον Φιλίπι, έχοντας μία πρώτη ευκαιρία να τον παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενο ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι Μπλέιζερς έχουν αποδείξει ότι είναι μία ομάδα του ΝΒΑ που δίνει ευκαιρίες σε Ευρωπαίους παίκτες όπως είναι ο Γάλλος Νικολάς Μπατούμ, o Τζοέλ Φρίλαντ από την Μεγάλη Βρετανία και ο Ισπανός Βίκτορ Κλαβέρ.

Ακόμη στο τεχνικό τιμ της ομάδας είναι ο Ντέιβιντ Βάντερπουλ που ως παίκτης είχε αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Σιένα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ