ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Οι οδηγίες για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στο ΣΕΦ και η ώρα που ανοίγουν οι θύρες για τον αγώνα της Εθνικής

ACROPOLIS AEGEAN 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
ACROPOLIS AEGEAN 2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οδηγίες για την έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τις θύρες να ανοίγουν στις 19:30, μιάμιση ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της Εθνική ομάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία (ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24).

Στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά μπαίνει η Εθνική ομάδα, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει Sold Out για την πρεμιέρα της "γαλανόλευκης" κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24). Οι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν ηχηρό "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να ωθήσουν την "επίσημη αγαπημένη" στο πρώτο βήμα στον δρόμο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30 και η έγκαιρη προσέλευση του κόσμου από νωρίς θα διευκολύνει την ομαλότερη είσοδο όλων στο στάδιο.

Αναλυτικά:

"Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίγουν μία ώρα κι τριάντα λεπτά πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν αγώνα. Το γήπεδο θα αδειάζει μετά από κάθε παιχνίδι, ώστε να υποδεχθεί τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα της ημέρας.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ δίνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ticketmaster (211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα – Κυριακή.Οι θέσεις αφορούν κι έναν συνοδό και η είσοδος θα γίνεται από την θύρα 8. Υπάρχει προκαθορισμένος χώρος και αριθμημένος στο γήπεδο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ