ΑΡΗΣ

Οι οπαδοί του Άρη περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Τέρελ Καστλ όμως, το βλέπει όπως όλα τα άλλα

Οι οπαδοί του Άρη περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Τέρελ Καστλ όμως, το βλέπει όπως όλα τα άλλα
Καστλ

Η πολύ καλή εμφάνιση που λίγο έλειψε να συνοδευτεί με μια σπουδαία νίκη μέσα στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" επί της Μπαρτσελόνα έχει ξεχαστεί στο στρατόπεδο του Άρη και ήδη άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο αυριανό ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν ολοκλήρωσαν το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο την μίνι προετοιμασία τους που ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όπου μάλιστα πριν από την έναρξη της προπόνησης μελέτησαν στιγμιότυπα στο βίντεο από τους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ για να ακολούθησε προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Το παρών δίνει κανονικά και ο Σπύρος Παντελιάδης που αισθάνεται καλύτερα μετά διάστρεμμα που υπέστη στον αστράγαλο προπαραμονές του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος πόιντ γκάρντ συνεχίζει παράλληλα τις θεραπείες του και μπήκε από χθες στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ένας από τους παίκτες του Άρη που έχουν ζήσει την αύρα των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για τους φιλάθλους της ομάδας είναι ο Τερέλ Καστλ που σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.arisbc.gr, τόνισε: " Για μένα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ο κόσμος είναι λογικό να θέλει τη νίκη γιατί γι’ αυτούς τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωριστή σημασία και το σέβομαι απόλυτα".

" Για μας όμως δεν διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και απλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί αυτός είναι πάντα ο στόχος μας ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Βρισκόμαστε εξάλλου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και εκεί πρέπει να παραμείνουμε", κατέθεσε ο αρχηγός της ομάδας μας και συνέχισε λέγοντας: " Έχουμε βρει ένα πολύ καλό τέμπο και προετοιμαζόμαστε πνευματικά για ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι όπως θα είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ".

" Θα πρέπει επίσης να προσέξουμε τις λεπτομέρειες από τα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε με τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα, όπου τα πήγαμε καλά και ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν δεν χάναμε κάποια σουτ στο τέλος. Η αυτοπεποίθηση μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, παίζουμε αρκετά καλά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε".

Για τα γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τόνισε: " Δεν φοβόμαστε για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες εξάλλου έχουν τους δικούς τους φιλάθλους που κάνουν ότι μπορούν για να τις βοηθήσουν να κερδίσουν. Το θέμα όμως είναι ότι δεν παίζει μπάσκετ ο κόσμος, αλλά οι παίκτες".

" Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να επιδείξουμε την κατάλληλη νοοτροπία που απαιτείται, αλλά και να παίξουμε συγκεντρωμένα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αυτό είναι αρκετό. Θα ήταν ευχάριστο να υπήρχαν στο γήπεδο και οι δικοί μας φίλαθλοι, γιατί μας δίνουν θετική ενέργεια και είναι σημαντικό να τους έχουμε πάντα δίπλα μας και να μας επευφημούν".

" Μέχρι τη Βαρκελώνη ταξίδεψαν για να μας υποστηρίζουν και μπορεί να ήταν 250, αλλά έμοιαζαν με 1000 έτσι δυνατά όπως ακουγόντουσαν οι φωνές τους. Ξέρω όμως ότι δεν είναι εφικτό να τους έχουμε αύριο κοντά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λειτουργήσει αρνητικά στην απόδοση μας".

Τέλος ο Αμερικανός με το βοσνιακό διαβατήριο πόιντ γκάρντ του Άρη αναφερόμενος στον αντίπαλο δήλωσε: " Έχουν προσθέσει μερικούς καινούργιους παίκτες στο ρόστερ τους, αλλά το προπονητικό τιμ θα φροντίσει για να μας έχει απόλυτα ενήμερους σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η αντίπαλη ομάδα. Έχουμε παίξει ήδη μια φορά το καλοκαίρι μαζί τους, αλλά σίγουρα ένα φιλικό παιχνίδι διαφέρει από έναν επίσημο αγώνα".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ