ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν από την Παρτίζαν και εκείνοι που έλειπαν από την μεγάλη γιορτή στο Βελιγράδι

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν από την Παρτίζαν και εκείνοι που έλειπαν από την μεγάλη γιορτή στο Βελιγράδι

Με μία υπέροχη γιορτή ξεκίνησε η σεζόν 2024/25 για την Παρτίζαν. Δείτε ποιοι παίκτες παρουσιάστηκαν από την ομάδα του Βελιγραδίου και ποιοι αναμένονται ή βρίσκονται εκτός πλάνων.

Σε μία πολύ όμορφη, ιδιαίτερη και γεμάτη συναισθήματα εκδήλωση παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (19/8) το ρόστερ της για τη σεζόν 2024/25 η Παρτίζαν.

Στην "Ασπρόμαυρη Συμφωνία" στην MTS Hall ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποθεώθηκε, για την απόφασή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Βελιγραδίου και γύρω του είχε τους νέους αθλητές του, με τους οποίους θα προσπαθήσει να μπει στα playoffs της EuroLeague.

Παρόντες ήταν ο Άριαν Λάκιτς, ο Άιζακ Μπόνγκα, ο Στέρλινγκ Μπράουν, ο Ίφι Λούντμπεργκ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο Ντουέιν Ουάσινγκτον, ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ο Αϊζέια Μάικ, ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ο Μπράντον Ντέιβις, ο Φρανκ Ντιλικινά, ο Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, ο Μάριο Νάκιτς κι ο Αλεκσέι Ποκουσέβσκι.

Απουσίασαν ο Κάρλικ Τζόουνς που θα ενσωματωθεί σε μερικές ημέρες στην προετοιμασία, ο Όγκνιεν Γιάραμαζ και ο Μπρούνο Καμπόκλο που βρίσκονται εκτός ομάδας και θα αποχωρήσουν αργά ή γρήγορα. Λέγεται πως η Παρτίζαν έχει συμφωνήσει και με τον πρώην φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Ντι Τζέι Γουίλσον.

Στο μεταξύ, στα social media κυκλοφόρησε και το μήνυμα με το οποίο καλωσόρισε ο Ομπράντοβιτς τους αθλητές του.

"Μην ξεχνάτε ότι παίζετε για τον πιο σπέσιαλ οργανισμό στον κόσμο" έγραψε ο πολυνίκης προπονητής, για να δείξει στα νέα μέλη της Παρτίζαν το περιβάλλον στο οποίο μπήκαν.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ