NBA

Οι Πίστονς χρύσωσαν τον Κέιντ Κάνινγχαμ με περισσότερα από 224 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια

Detroit Pistons guard Cade Cunningham plays against the Portland Trail Blazers in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Monday, March 21, 2022. (AP Photo/Paul Sancya)
Detroit Pistons guard Cade Cunningham plays against the Portland Trail Blazers in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Monday, March 21, 2022. (AP Photo/Paul Sancya) AP PHOTO/PAUL SANCYA

Οι Πίστονς έδεσαν στο Ντιτρόιτ για τα επόμενα πέντε χρόνια τον πολλά υποσχόμενο Κέιντ Κάνινγχαμ, προσφέροντας του ένα συμβόλαιο που θα κυμανθεί από 224 έως και 269 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κέιντ Κάνινγχαμ είναι ο franchise player των Πίστονς. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Το Ντιτρόιτ είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να χτίσει γύρω του και πλέον οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε πενταετή supermax επέκταση. Μετά το νέο deal ο Κάνινγχαμ αναμένεται να εισπράξει τουλάχιστον 224 εκατομμύρια δολάρια, με το τελικό ποσό να μπορεί να αγγίξει και τα 269 εκατομμύρια δολάρια.

Η εν λόγω κίνηση ήταν αναμενόμενη και για να γίνει πραγματικότητα οι Πίστονς αποδέσμευσαν τον Εβάν Φουρνιέ, που είχε λαμβάνειν περί τα 19.000.000 δολάρια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να ανοίξουν χώρο στο salary cup τους.

Ο 22χρονος γκαρντ, που ήταν το No1 pick στο Draft του 2021, έκλεισε τη σεζόν με 22.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 62 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του NBA.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ