EUROCUP

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Πιλαφίδης

Μία από τις Σιένα, Ζελέζνικ ή Λιέτουβος Ρίτας θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του ULEB Cup

Η κλήρωση των 16 του ULEB Cup θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βαρκελώνη και ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα, περιμένοντας τον αντίπαλό του και γνωρίζοντας από τώρα ότι θα είναι μία εκ των Σιένα, Ζελέζνικ και Λιέτουβος Ρίτας.
Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του θεσμού, ο ΠΑΟΚ ως τέταρτος του ομίλου του, θα βρει απέναντί του μία από τις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση των άλλων τριών ομίλων και στην προκειμένη περίπτωση.

Την πρωτοπόρο του Ιταλικού πρωταθλήματος Σιένα, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο, την νεανική, αλλά άκρως επικίνδυνη και ανερχόμενη δύναμη του Σερβικού μπάσκετ Ζελέζνικ, που μαζί με την Σιένα, είχαν το καλύτερο ρεκόρ (8-2) στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και την Λιέτουβος Ρίτας, την οποία είχε συναντήσει και πάλι σε νοκ άουτ αγώνες για το ULEB Cup, πριν από δύο χρόνια, τη χρονιά (2005) που η Λιθουανική ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, αναφερόμενος στη συνέχεια της διοργάνωσης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, τόνισε: " Από τη στιγμή που θα μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα εξαρτηθεί βεβαίως και από τον αντίπαλο, αλλά σε αυτό το επίπεδο και με δεδομένο ποιες είναι περίπου οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για μας, ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο".

" Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των ομάδων, τις οποίες μπορούμε να δούμε καλύτερα όταν θα ξέρουμε τι ακριβώς μας περιμένει. Περιμένουμε την κλήρωση, για να μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Σημασία έχει να είμαστε όλοι υγιείς, σε καλή κατάσταση, να ετοιμαστούμε σωστά και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο".

Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Uleb Cup είναι:

Από τον Α΄ όμιλο: Λιέτουβος Ρίτας, Νανσί, Χέμοφαρμ, Γκραν Κανάρια
Από τον Β΄ όμιλο: Ζελέζνικ, Βέντσπιλς, Στρασμπούργκ, Ούντινε
Από τον Γ΄ όμιλο: Σιένα, Κίμκι, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Άλμπα Βερολίνου
Από τον Δ΄ όμιλο: Ρεάλ Μαδρίτης, Ούνιξ Καζάν, Ερυθρός Αστέρας, ΠΑΟΚ











TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ