ΑΡΗΣ

Οι προσαγωγοί και το δελτίο του Ράιτ

Αμφίβολη συμμετοχή του Ράιτ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. "Είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι" τόνισε ο Ματσόν

Αυτή έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάζει σε φουλ ρυθμούς ολόκληρη την προπόνηση. Όσο για τον άλλον έχει να κάνει με το ότι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (05/03) δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.
Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας και από το αν θα βγει το δελτίο του Ράιτ. Αυτό γιατί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς δεν φαντάζει τόσο σοβαρό ώστε να του αποτρέψει το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα με τον Άρη το μεσημέρι κόντρα στην ΑΕΚ έστω και για μερικά λεπτά.

Όσο για τον Δημήτρη Τσαλδάρη; Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεών του στην μέση με τον Αντρέα Ματσόν να περιμένει μέχρι τέλους την εισήγηση του ιατρικού τιμ της ομάδας. Αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως έχει δείξει δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή των παικτών του.

Ματσόν: "Ένα πολύπλοκο παιχνίδι"

Πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη ο Αντρέα Ματσόν στάθηκε με δηλώσεις του στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο άδειο κλειστό του Σπόρτιγκ.

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη δήλωσε για τον Κυριακάτικο αγώνα (08/03, 14:00) με την "Ένωση" ότι: "Ξέρουμε πως θα είναι ένα παιχνίδι πολύπλοκο. Η ΑΕΚ παίζει σωστό μπάσκετ, παίζει έξυπνα, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν παίξουμε με το αγωνιστικό πλάνο των τεσσάρων τελευταίων αγώνων, τότε θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στη νίκη".

Ο Ματσόν αναφέρθηκε και στην απουσία φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω της τιμωρίας της λέγοντας ότι: "Δεν παίζουν οι θεατές μπάσκετ, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι φυσιολογικό ένα άδειο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά θετικό για εμάς, πάντως είναι σίγουρα κακό για το ίδιο το μπάσκετ. Τα παιχνίδια πρέπει να πάντα να γίνονται παρουσία κόσμου, αν είναι δυνατόν σε γεμάτα γήπεδα".

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη έχει συνηθίσει όλο αυτό το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών παικτών του. Ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά ότι: "Κουράστηκα να μιλάω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν κερδίζουμε τίποτα να μιλάμε και άλλο γι’ αυτά. Όσοι είμαστε καλά, όσοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, θα πάνε και σε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο στόχο. Να παίζουν όσο καλύτερα μπορούν και να παλέψουν για τη νίκη".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ