NBA

Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θα δίνουν την επιλογή Under σε παίκτες με μη εγγυημένα συμβόλαια στο NBA λόγω Τζοντέι Πόρτερ

Toronto Raptors center Jontay Porter (34) and Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 11, 2024, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Toronto Raptors center Jontay Porter (34) and Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 11, 2024, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι στοχηματικές εταιρείες στην Αμερική δεν θα προσφέρουν πλέον την επιλογή Under για τους παίκτες που αγωνίζονται στο NBA με two-way ή με 10-day contracts, μετά από όσα συνέβησαν πέρσι με τον Τζοντέι Πόρτερ.

Το σκάνδαλο με τον Τζοντέι Πόρτερ συνεχίζει να επηρεάζει το NBA, με αρκετές μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες από την Αμερική, όπως η FanDuel, η DraftKings, η BetMGM και το ESPN BET να σταματούν να προσφέρουν πλέον την επιλογή Under για όσους παίκτες αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου υπό το καθεστώς μη εγγυημένων συμβολαίων. Είτε αυτά είναι two-way, είτε είναι 10-day contracts.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που έγιναν αυτές οι ενέργειες για την προστασία της ακεραιότητας της Λίγκας", ανέφερε επί του θέματος ένας από τους εκπροσώπους του NBA.

Θυμίζουμε ακόμα ότι το NBA αποφάσισε να απαγορεύσει στους παίκτες και τους προπονητές την χρήση κινητών τηλεφώνων καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων, για να παραμένουν συγκεντρωμένοι, αλλά και λόγω όσων έγιναν με τον αποκλεισμό του Τζοντέι Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ