STOIXIMAN AEGEANBALL

Οι Stoiximan Warriors αναδείχθηκαν νικητές στο Celebrity Game του 6ου Stoiximan AegeanBall Festival

Οι Stoiximan Warriors αναδείχθηκαν νικητές στο Celebrity Game του 6ου Stoiximan AegeanBall Festival
PRINTSCREEN

Οι Stoiximan Warriors των Αναστασία Κωστάκη, Φανή Χαλκιά, Γιώργου Κοψιδά, Γρηγόρη Μπάκα, Πάνου Κωνσταντόπουλου και Παναγιώτη Χριστόφορου κατέκτησαν τον τίτλο στο Stoiximan AegeanBall Festival 2024.

Οι Stoiximan Warriors των Αναστασία Κωστάκη, Φανή Χαλκιά, Γιώργου Κοψιδά, Γρηγόρη Μπάκα, Πάνου Κωνσταντόπουλου και Παναγιώτη Χριστόφορου ήταν οι μεγάλοι νικητές του Celebrity Game στο 6ο Stoiximan AegeanBall Festival, αφού επικράτησαν με 4-2 των Blue Star Dolphins των Φωτούλα Βολονάκη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μιχάλη Κονδύλα, Δημήτρη Κυρσανίδη, Σταύρου Σβήγκου και Κάτιας Μαυρϊά στον τελικό, με τον οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της 2ης ημέρας του φετινού 3x3 τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στην Ερμούπολη της Σύρου.

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντόπουλος, Vice President της Stoiximan, δεσμεύτηκε ότι μία από τις τηλεόρασης που κέρδισε από τον εν λόγω αγώνα η ομάδα του, θα δωριστεί σε ένα ίδρυμα της επιλογής της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/6) περιελάμβανε όμως και αρκετούς διαγωνισμούς. Ο Συριανός Μιχάλης Κονδύλας κέρδισε το διαγωνισμό SEIKO HANGMAN που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο ηθοποιός, αλλά και πρώην μπασκετμπολίστας, Γιώργος Κοψιδάς ήταν αυτός που νίκησε τον διαγωνισμό STOIXIMAN SHOOTING STARS. Η Συριανή Γεωργία Βελούδου αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό Knock Out by Ikea, ενώ ο Πάνος Κωνσταντόπουλος αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού COSMOTE Skill Challenge.

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ