ΑΡΗΣ

Οι τρεις προτεραιότητες του Ματσόν

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Παρά την αβεβαιότητα σε διοικητικό επίπεδο ο Αντρέα Ματσόν συνεχίζει τον σχεδιασμό του ρόστερ

Ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε την Τετάρτη με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ στα γραφεία της ΚΑΕ στο "Αλεξάνδρειο" με αντικείμενο συζήτησης την επόμενη μέρα για την οποία έγινε μία πρώτη κουβέντα.
Σ' αυτήν το μόνο σίγουρο την στιγμή αυτή είναι ότι το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, με βασική αιτία ότι η ομάδα δεν πέτυχε την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό του ρόστερ, σε πρώτη φάση οι προτεραιότητες του Ματσόν είναι τρεις. Τι μέλλει γενέσθαι με το αμερικάνικο δίδυμο, που θα αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ και του πάουερ φόργουορντ (με την δυνατότητα να αγωνίζεται και ως σέντερ) αλλά και με την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στον διεθνή γκαρντ όπως είναι γνωστό από την περασμένη Πέμπτη έχει κατατεθεί πρόταση μετά από συνάντηση που έγινε μαζί του και με τον μάνατζέρ του στην οποία από πλευράς Άρη παραβρέθηκε ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η παραμονή των Ηλιάδη και Αγαδάκου και ειδικά του δεύτερου και ακόμα περισσότερο αυτή των Νέλσον και Γκαβέλ ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και συζήτηση με τον Νίκο Μπάρλο δεδομένου του υψηλού του συμβολαίου.

Από εκεί και πέρα θεωρείται βέβαιο ότι στην νέα αγωνιστική περίοδο τουλάχιστον με τις πρώτες σκέψεις του Ματσόν, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχουν οι νεαροί Παπανικολάου και Σκορδίλη ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί την ευχάριστη έκπληξη να αποτελέσει ο Χρυσικόπουλος. Άλλωστε είναι καιρός ο Αρης να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε δικά του παιδιά, που έχουν αποδείξει άλλωστε, ότι τις αξίζουν.

Επί του παρόντος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη δεν έχουν κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη με την περίπτωση του 22χρονου Ελληνοαμερικανού Μάικλ Μπράμος να έχει εξεταστεί από τον Ιταλό τεχνικό. Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν αποκλείεται να γίνει και πάλι επί ιταλικού εδάφους όπου ακριβώς και πέρσι.

Όπως και να έχει πάντως τα πάντα όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί την επόμενη εβδομάδα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ