ΑΡΗΣ

Οκτώ "κίτρινοι" στο All Star Game

Οκτώ "κίτρινοι" στο All Star Game
Χέρμπερτ

Με πολλαπλή παρουσία θα συμμετάσχει η ομάδα στο All Star Game της Αμαλιάδας

Ο Έλληνας άσος θα συμμετάσχει με την ομάδα των Greek Stars και οι Μάσεϊ-Μπρέισι θα αγωνιστούν με την ομάδα των Rest of the world στην τεχνική ηγεσία της οποίας θα βρεθεί ο Χέρμπερτ που θα είναι ο ένας εκ των δύο προπονητών της συγκεκριμένης ομάδας.
Στα τρίποντα, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, θα διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα σουτέρ, ενώ στα καρφώματα θα "ξεδιπλώσει" το ταλέντο του, ο Τζερεμάια Μάσεϊ.

Όσον αφορά στο παιχνίδι των Ελπίδων, με την ομάδα του Βορρά θα αγωνιστούν οι: Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Καραδολάμης (θα λάβει μέρος και στον διαγωνισμό τριπόντων), Γάιος Σκορδίλης και Κώστας Παπανικολάου.

Στις 17:00 το φιλικό με την ΑΕ Λεμεσού
Στις 17:00 της Πέμπτης, θα διεξαχθεί η κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση, με την ΑΕ Λεμεσού. Η αρχική ώρα του αγώνα ήταν στις 19:00, αλλά μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, συμφωνήθηκε η αλλαγή της.

Χρόνια πολλά Ρεισόν
Mέσω ανακοίνωσής της, στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, η ΚΑΕ ευχήθηκε "χρόνια πολλά", στον Ρέισον Τέρι, που έχει γενέθλια: " Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον Ρεισόν Τέρι που γιορτάζει τα γενέθλια του. Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας μας έγινε 24 ετών και όλοι στην οικογένεια του Άρη του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ