ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ola gia ola για Σπανούλη

Ola gia ola για Σπανούλη
Σπανούλης

Ο ΠΑΟ πρόσφερε 5 εκ. δολάρια για Σπανούλη. Επιμένει η Μπάρτσα. "Πόρτα" από τους Ρόκετς

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η "El Mundo Deportivo", η οποία αναφέρει ως... δύσκολη αποστολή την απόκτηση του "VSpan", επιβεβαιώνοντας παράλληλα την απόφαση του Χιούστον να μην αφήσει τον παίκτη ελεύθερο, παρά τη δική του επιθυμία.
Αναλυτικά οι "μπλαουγράνα" ψάχνουν να ενισχύσουν το δυναμικό της και στρέφονται στους Λου Ρόι και Πιτ Μάικλ. Ο πρώτος, όμως, δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τη νυν ομάδα του, τους Σεούλ Νάιτς και προτιμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο κορεατικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η καταλανική εφημερίδα "μπλέκει" στην ιστορία και τον Σπανούλη, ο οποίος -όπως αναφέρει- είναι δυσαρεστημένος στο ΝΒΑ έχοντας παίξει στα 18 από τα 38 ματς της ομάδας του, μετρώντας μόλις 2' συμμετοχής στα οκτώ τελευταία παιχνίδια.

Το άλλο πρόβλημα -όπως αναφέρει η "El Mundo Deportivo"- είναι ο... Παναθηναϊκός, που θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Σπανούλη, ενόψει μάλιστα του φάιναλ-φορ της Αθήνας.

Σε αυτό το σημείο γίνεται κι η... αποκάλυψη! "Η πρώην ομάδα του, ο ισχυρός Παναθηναϊκός, δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη κάνει κρούση, προσφέροντας όσα χρήματα προβλέπει το συμβόλαιο του (σ.σ 5 εκ. δολάρια ως το 2009) με το Χιούστον" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η απάντηση των Ρόκετς, όμως, ήταν αρνητική...








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ