EUROLEAGUE

Όλα καλά με Κούζμιτς

Όλα καλά με Κούζμιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Σέρβου σέντερ δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θ' αναχωρήσει την Τρίτη (29/12, 4 μ.μ.) για την Κωνσταντινούπολη.

Με τον καλύτερο τρόπο είναι έτοιμος να μπει ο Παναθηναϊκός στις μάχες του Top 16, έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς χωρίς να χάσουν χρόνο, έστρεψαν την προσοχή τους, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε. Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ και το τεχνικό επιτελείο, είδε τον Όγκνιεν Κούζμιτς να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με τον Άρη δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Από την πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Με τον Κούζμιτς λοιπόν, η αποστολή του Παναθηναϊκού θ' αναχωρήσει την Τρίτη (29/12, 4μ.μ.) για την Κωνσταντινούπολη και με στόχο να μπει δυνατά στο Top 16 απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα του “τριφυλλιού” θα ξεκινήσει αυτή την διαδρομή χωρίς αλλαγές στο ρόστερ της και ο Τζόρτζεβιτς θα πορευτεί με τους παίκτες οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Έναρξη για το XBOX ONE CUP

Όλα καλά με Κούζμιτς

"Εν μέσω ενθουσιασμού από εκατοντάδες παιδιά, άνοιξε χθες (27/12) στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι η αυλαία του πρώτου XBOX ONE CUP, το οποίο διοργανώνουν οι Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι Ακαδημίες 18 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Οι νεαροί αθλητές συμμετέχουν με ζήλο και χαρά στους αγώνες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τι θα πει «ομάδα» και μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας! Σημειώνεται πως μετά το πέρας πρωινών αναμετρήσεων της Δευτέρας (28/12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης και η φωτογράφιση όλων των ομάδων του τουρνουά!

Επίσης, σήμερα (28/12), στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, ξεκίνησε και ένα διαφορετικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOX τοποθέτησε έξι κονσόλες. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι μικροί αθλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια στην κορυφαία παιχνιδομηχανή!

Εξάλλου, από σήμερα στήθηκε στο SportCamp κατάστημα PAOSHOP όπου άπαντες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως ότι στο Λουτράκι γράφεται η αρχή μιας σπουδαίας διοργάνωσης που θα γίνει θεσμός.

Χορηγοί επικοινωνίας του τουρνουά είναι η Nova".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ