Ολυμπιακός: 12.000 επετειακά σημαιάκια σε όλο το ΣΕΦ ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

SPORT24
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθέτησε κόκκινα επετειακά σημαιάκια στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 20:00, Novasports 4, LIVE από το SPORT24).
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (20/3, 20:00, Novasports 4, LIVE από το SPORT24), με τους Πειραιώτες να γεμίζουν τις κερκίδες με κόκκινα σημαιάκια με τον αριθμό “100” σχηματισμένο με τα εμβλήματα της ομάδας.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δημιούργησαν για ακόμα μια φορά όμορφη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και έτσι άρχισαν τη διαδικασία τοποθέτησης 12.000 σημαίων στις εξέδρες για τον αγώνα με τους Σέρβους, όπως αναδεικνύεται στον φωτογραφικό φακό.