ΤΕΛ
Μάντσεστερ Σίτι2
Γουιντάντ0
Με τη λήξη της τρίτης περιόδου στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό, οι Έλι Οκόμπο και Ντονάτας Μοτεγιούνας λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ώστε η ένταση ανάμεσα τους να μην πάρει διαστάσεις.
Ο Γάλλος πήρε την τελευταία επίθεση της Μονακό στην περίοδο, αλλά σούταρε από το κέντρο και ενώ είχε κάποια ακόμη δευτερόλεπτα για να δώσει μια πάσα ή να πάρει κάποια μέτρα ακόμα.
Το σουτ αυτό προκάλεσε και την έκρηξη του Λιθουανού σέντερ, ο οποίος είπε μια κουβέντα, το ένα έφερε το άλλο με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια και να υπάρχει μια αψιμαχία, που όμως έλαβε σύντομα τέλος με την παρέμβαση των υπολοίπων στον πάγκο της Μονακό.