EUROLEAGUE

Όλοι γήπεδο, εν όψει ΟΣΦΠ

Όλοι γήπεδο, εν όψει ΟΣΦΠ
ΚΕΡΕΧΕΤΑ

Ο πρόεδρος της Κάχα Λαμποράλ, Χοσεάν Κερεχέτα εκθειάζει τον Ολυμπιακό και...φτιάχνει ατμόσφαιρα

Οι Βάσκοι δεν χρειάζονται και πολύ για να κάνουν σαματά, σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της Ευρωλίγκας, ωστόσο, ο Κερεχέτα, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αλλά και την σημασία του αγώνα και τονίζει: " Πάνω απ' όλα σε αυτό το ματς, χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία, ανάμεσα στον κόσμο και τους οπαδούς. Πρέπει να υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα".

Το αφεντικό της Κάχα Λαμποράλ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός "είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και ένα από τα πιο ισχυρά φαβορί για το φάιναλ-φορ" και προσθέτει: " Δεν διαφέρει πάρα πολύ από τη Μπαρτσελόνα. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου. Ο Κλέιζα είναι μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, ενώ ο Τσίλντρες παίζει καλύτερα απ' ό,τι πέρσι, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη".

"Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Πιστεύω ότι αν νικήσουμε, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τη συνέχεια" τόνισε ο Κερεχέτα που εκθείασε την ομάδα του: "Εκτός από καλούς παίκτες, έχουμε κι ένα γκρουπ από θαυμάσιους χαρακτήρες που τα δίνουν όλα για την ομάδα μέσα στο γήπεδο".

Με Ντιν, αλλά χωρίς ψηλό

Όπως γράφουν οι εφημερίδες στην Βιτόρια, η Κάχα Λαμποράλ δεν πρόκειται τελικά να κινηθεί για σέντερ, έστω κι αν ο Ιβάνοβιτς εισηγήθηκε κάτι τέτοιο. Προσθήκη εν όψει του τοπ-16 (θα παίξει με τον Ολυμπιακό) είναι ο Τακουάν Ντιν, που μετακόμισε από τη Μάλαγα στην χώρα των Βάσκων (κι αφού η Μάλαγα είχε πάρει τον Χουάν Ντίξον του Άρη) αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη.

Ο Ιβάνονιτς προωθεί τον Βάλτερ Χέρμαν σε θέση "4" (ο Αργεντίνος μπορεί να παίξει και κοντόα στο καλάθι), αλλά κάνει την προσευχή του να μη πάθει τίποτε ο Σπλίτερ, γιατί δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο "5".

Ο Κροάτης Μπάρατς που ήταν ο εφεδρικός σέντερ της Κάχα Λαμποράλ, έχει τεθεί νοκ-άουτ για ένα μήνα, καθώς έσπασε το δάχτυλο του ποδιού του. Τραυματίας είναι και ο Ισραηλινός Ελιάχου, που μάλλον, όμως, θα είναι στη διάθεση του Ιβάνοβιτς, έστω και για λίγα λεπτά, εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό.











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ