ΑΡΗΣ

Όλοι παρκέ με ατομικό για τρεις

Όλοι παρκέ με ατομικό για τρεις

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου ο Άρης επέστρεψε το απόγευμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ μπήκε ο Άρης μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Άρη ήταν ότι το απόγευμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησαν άπαντες τις οδηγίες του.

Συγκεκριμένα οι Κώστας Χαρίσης, Μιχάλης Πελεκάνος και Ζήσης Σαρικόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όπως λογικά θα συμβεί και αύριο ώστε από μεθαύριο Τετάρτη να μπούνε σε ρυθμούς ομάδας.

Στις τάξεις του ιατρικού τιμ του Άρη υπάρχει η αισιοδοξία πως και οι τρεις θα προλάβουνε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπως πιθανότατα να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Ευθύμης Τσακαλέρης που επίσης σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακόμη σήμερα δεν προπονήθηκε ούτε ο Τζέρεμι Χαντ, που επέστρεψε από την Πάτρα όπου βρέθηκε για το All Star Game, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη από την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Λογικά όμως και αυτός θα είναι στην διάθεση του Αγγέλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ