ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

"Όλοι Ταραμπούρα"

"Όλοι Ταραμπούρα"
Τζούνιορ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδα στο παιχνίδι με την Ολύμπια, εξέδωσε η ΚΑΕ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Η Ολυμπιάδα δίνει το Σάββατο έναν από τους πλέον κρίσιμους αγώνες για να πετύχει την απόλυτη υπέρβαση της φετινής χρονιάς και την είσοδό της στην οκτάδα του Πρωθλήματος Α1".

" Ο αγώνας παράλληλα είναι εναντίον της άλλης ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος της Ολύμπιας Λάρισας. Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν για να νικήσουμε μαζί σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι από τα καλύτερα του Πρωταθλήματος".

" Η Ολυμπιάδα αναμένει να φιλοξενήσει και τους φίλους της Ολύμπιας Λάρισας, οι οποίοι όπως και οι δικοί μας φίλαθλοι είναι γνωστοί για το αθλητικό τους ήθος. Όλοι λοιπόν στην γιορτή του μπάσκετ του Σαββάτου να χαρούμε την νίκη της Ολυμπιάδας".

Σε DVD οι εντός έδρας νίκες

Στο μεταξύ, από την Παρασκευή, στο καταστήμα του επίσημου χορηγού και από το Σάββατο, στην μπουτίκ της ομάδας θα πωλούνται DVD, με τίτλο: " Οι 5 εντός έδρας νίκες τις ομάδας στην Α1", στην τιμή των 10€.

Οι νίκες επί του Πανθηναϊκού, Μακεδονικού, Πανελληνίου, Απόλλωνα Πατρών, και Μαρούσι μπορούν να βρίσκονται στο προσωπικό αρχείο κάθε φίλαθλου της ομάδας.

Κάθε DVD περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, συναρπαστικές φάσεις κι όλες τις συνεντεύξεις Τύπου των πρωταγωνιστών.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ