ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλος ο κόσμος είναι... αυτός

Όλος ο κόσμος είναι... αυτός
Τσιλντρες INTIME SPORTS

Το ESPN και οι New York Times έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν αφιέρωμα στον Τζος Τσίλντρες

Από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο οι New York Times και το ESPN θα κάνουν αφιέρωμα στον Τσίλντρες, ακολουθώντας τον στις καθημερινές του ασχολίες, στο σπίτι του, στο γήπεδο, ενώ θα μιλήσουν και με ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Τα δύο αμερικανικά ΜΜΕ θα βρεθούν και στο γήπεδο του Ελληνικού, το Σάββατο, για να δουν από κοντά την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ο Τσίλντρες κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Ισραήλ, έκανε έναν απολογισμό για τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι Ρισόν:

"Πρώτη φορά είδα αυτά που ακουω εδώ και καιρό για τις δυνατές ευρωπαϊκές έδρες. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν εντελώς διαφορετικό απ όλα τα προηγούμενα. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο γιατί σου δημιουργεί διάθεση να παίξεις καλό μπάσκετ. Ήταν πολύ φωνακλάδες, αλλά μετά απ αυτό ανυπομονώ να δω και τους δικούς μας φιλάθλους για τους οποίους μου έχουν πει τόσα πολλά".

Μιλώντας για τους συμπαίκτες του, ο Τζος πρόσθεσε: " Είχα ακούσει για την ομάδα και τα παιδιά, αλλά τώρα έχω καλύτερη άποψη. Έχουμε και ποσότητα και ποιότητα ως ομάδα. Μου αρέσουν τα παιδιά, αλλά ακόμα είναι αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

Ο "Τσίλι" σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του στους Ατλάντα Χοκς, Μάρβιν Ουίλιαμς στις οποίες έλεγε ότι βλέποντας ένα βίντεο της ομάδας συνειδητοποίησε πόσο πολύ του λείπει ο Τσίλντρες: "Το άκουσα, αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο στο τηλέφωνο. Μπορεί του χρόνου να είμαστε συμπαίκτες γιατί με ρωτά συνέχεια για τον Ολυμπιακό, για την Αθήνα και τη ζωή εδώ. Άλλωστε έχουμε και τον ίδιο μάνατζερ (γέλια)".

Μπουρούσης: "Οι νίκες μας έκαναν καλό"

Δηλώσεις για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού και κυρίως για τις νίκες στο Ισραήλ, έκανε και ο Γιάννης Μπουρούσης, που σημείωσε ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης: " Το παιχνίδι με τη Μακάμπι και ο τρόπος με τον οποίο φτάσαμε στη νίκη, θεωρώ ότι μας έκανε και θα μας κάνει πολύ καλό. Είναι σημαντικό ότι παίξαμε σωστά σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Από την άλλη όμως δε σημαίνει και κάτι το ότι κερδίσαμε τη Μακάμπι. Απλά παίξαμε για πρώτη φορά καλά. Έχουμε ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης κι αυτό θα πρέπει να είναι συνεχώς στο μυαλό μας".

Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, μίλησε και για την πληθώρα επιλογών που έχει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μέσα στη ρακέτα: " Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλές λύσεις σ όλες τις θέσεις. Είναι σημαντικό ότι κοντά στο καλάθι υπάρχουν πολλά παιδιά και όλα είναι σε θέση να βοηθήσουν κι εμπρός και πίσω. Είναι επίσης εξίσου σημαντικό ότι επικοινωνούμε σωστά μεταξύ μας. Κι εδώ όμως μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα".

Από Τρίτη προπόνηση και... δίκη με Ματσιγιάουσκας!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη, καθώς ο Γιαννάκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ο "δράκος" θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Πρίντεζη που θα μπει στο πρόγραμμα. Ωστόσο, στην ΚΑΕ σκέφτονται ήδη την υπόθεση του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, αφού εκδικάζεται την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Μετά τις καθυστερήσεις και τις αναβολές Ολυμπιακός και "Μάτσε" μπαίνουν στο... δικαστικό γήπεδο ως αντίπαλοι για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι από κάθε άποψη για να στηρίξουν με επιχείρηματα και έγγραφα τη θέση τους, ώστε να θέσουν τον Ματσιγιάουσκας και επίσημα εκτός ομάδας, αφού ουσιαστικά είναι ήδη εκτός. Μένει να μην πληρωθεί κιόλας...


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ