ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κέβιν Ντουράντ θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς είναι μεγαλύτεροι σταρς εκτός Team USA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κέβιν Ντουράντ θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς είναι μεγαλύτεροι σταρς εκτός Team USA
PRINTSCREEN

Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη Λιλ, λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στους αστέρες που υπάρχουν στο τουρνουά, πέραν αυτών της Team USA, αλλά και για την παγκοσμιοποίηση του μπάσκετ.

Στη διάθεση των δημοσιογράφων που βρίσκονται στη Λιλ τέθηκαν οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Μεταξύ άλλων οι δύο παίκτες της Team USA ερωτήθηκαν για τον ποιον παίκτη -εκτός Εθνικής ΗΠΑ- θεωρούν τον μεγαλύτερο σταρ.

Ο KD είπε: "Ο Γιάννης. Ίσως ο Γιάννης, ίσως ο Γιόκιτς. Το παιχνίδι μας είναι παγκόσμιο πλέον, οπότε όλοι αυτοί οι παίκτες είναι σταρ με τον δικό τους τρόπο".

Παίρνοντας πάσα, ο ηγέτης των Γουόριορς, προσέθεσε: "Είδες αυτό το άρθρο που έλεγε ότι η Dream Team (σσ. το 1992 στη Βαρκελώνη) έπαιξε κόντρα σε 9 NBAερς; Τώρα εμείς παίζουμε κόντρα σε 60+".

"Ναι, εμείς θα αντιμετωπίσουμε 64-65 NBAερς. Είναι οι καλύτεροι των καλύτερων σε όλον τον κόσμο", συμπλήρωσε ο παίκτης των Σανς.

Στην ερώτηση για το ποια ομάδα ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν, ο Κάρι είπε: "Όποια φτάσει στο παιχνίδι για το χρυσό μετάλλιο", με τον Ντουράντ να συμπληρώνει "καταπληκτική απάντηση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ