ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασέβεια του NBL ενόψει του ματς της Αυστραλίας με την Εθνική ομάδα, αντικατέστησε το όνομα της Ελλάδας με του Γιάννη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασέβεια του NBL ενόψει του ματς της Αυστραλίας με την Εθνική ομάδα, αντικατέστησε το όνομα της Ελλάδας με του Γιάννη
EUROKINISSI SPORTS

Η επίσημη ιστοσελίδα του NBL (του πρωταθλήματος Αυστραλίας) έδειξε ασέβεια στην Εθνική μας ομάδα ενόψει του σημερινού αγώνα των δύο ομάδων, αφού στην προαναγγελία του παιχνιδιού έβαλε μία φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έσβησε το όνομα της Ελλάδας, αντικαθιστώντας το με το όνομα του σταρ των Μπακς.

Η Εθνική ομάδα παίζει τα ρέστα της σήμερα κόντρα στην Αυστραλία (2/8, 14:30, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των Ολυμπιακών Αγώνων, ψάχνοντας την νίκη που θα της δώσει ελπίδες πρόκρισης - ή και απευθείας την πρόκριση, ανάλογα με τα αποτελέσματα του Group A και Group B. Ενόψει του μεγάλου αγώνα λοιπόν, η επίσημη ιστοσελίδα του NBL (του πρωταθλήματος της Αυστραλίας) υπέπεσε σε ατόπημα, δείχνοντας ασέβεια.

Σε μία προσπάθεια να αναδείξει τον αγώνα και να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου στην Αυστραλία, στον επίσημο λογαριασμό του πρωταθλήματος στο twitter ανέβηκε μία φωτογραφία όπου δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πηγαίνει προς το καλάθι και τέσσερις Αυστραλούς παίκτες σε μικρότερο μέγεθος από αυτόν (Γκριν, Μανγκάι, Γκίντι, Ντάνιελς) να προσπαθούν να τον μαρκάρουν.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού αποφάσισε να σβήσει το όνομα της Ελλάδας, γράφοντας ότι παίζει η Αυστραλία εναντίον του Γιάννη, σε μία κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ακόμα και από τους ίδιους τους Αυστραλούς, αφού θεωρήθηκε ότι ίσως κάποιοι παίκτες της Ελλάδας ίσως να πεισμώσουν από αυτό.

Δείτε το post:

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ