ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, "Avengers": Η ατάκα του ΛεΜπρόν για τη χρυσή Team USA μετά από τον θρίαμβο

United States' LeBron James (6) celebrates after beating France to win the gold medal during a men's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
United States' LeBron James AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χαρακτήρισε ως "Avengers" (μτφ. εκδικητές) την Team USA που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δανειζόμενος τον τίτλο από την κινηματογραφική σειρά ταινιών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο με την Team USA, με ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, για να οδηγήσει, μαζί με τους Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, τις ΗΠΑ στον θρίαμβο και στην κορυφή του κόσμου.

Μετά από την απονομή των μεταλλίων, ο "βασιλιάς" περιέγραψε με δύο λέξεις την Dream Team των Αμερικανών: "The Avengers" (μετάφραση: Οι εκδικητές). Η ατάκα - γνωστή και από τον τίτλο της σειράς κινηματογραφικών ταινιών - αποτυπώθηκε στην κάμερα του flash interview, στον απόηχο μιας σπουδαίας βραδιάς για τον ίδιο και την ομάδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 TEAM USA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ