ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αυστραλία - Ελλάδα: Τα δύο χαμένα τρίποντα που θα μπορούσαν να δώσουν την απευθείας πρόκριση

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αυστραλία - Ελλάδα: Τα δύο χαμένα τρίποντα που θα μπορούσαν να δώσουν την απευθείας πρόκριση
PRINTSCREEN

Δείτε τα δύο άστοχα τρίποντα της Ελλάδας στα τελευταία 25" του αγώνα με την Αυστραλία, που αν είχε καταλήξει εντός στόχου, θα μπορούσαν να δώσουν την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Ελλάδα πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στην Αυστραλία με 77-71 στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων και πλέον πρέπει να περιμένει να δει την εξέλιξη του αγώνα Σερβία - Νότιο Σουδάν (3/8, 22:00) για να μάθει έαν θα προκριθεί στα προημιτελικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η επίσημη αγαπημένη κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και πήρε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Ωστόσο, είχε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει νίκη με 8+ πόντους απέναντι στους Μπούμερς, που θα έδινε τη 2η θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην οχτάδα.

Ο Τόμας Γουόκαπ στα 25" και ο Νκ Καλάθης στα 3" πριν το τέλος, επιχείρησαν τρίποντα από την κορυφή της ρακέτας, χωρίς όμως να βρουν στόχο.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ