ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αυστραλία - Ισπανία: Sold Out στο παιχνίδι, διεξήχθη μπροστά σε 27.000 φιλάθλους

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ FIBA.BASKETBALL

Υπέροχες στιγμές στον αγώνα της Αυστραλίας με την Ισπανία στην πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ στην Γαλλία, αφού στο Pierre Mauroy Stadium υπήρξε Sold Out με 27.000 φιλάθλους.

Στο Pierre Mauroy Stadium δεν έπεφτε καρφίτσα στον αγώνα της Αυστραλίας με την Ισπανία στην πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, στην νίκη των Μπούμερς με 92-80.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, στον αγώνα υπήρξε Sold Out, με 27.000 φιλάθλους να παρακολουθούν από κοντά το παιχνίδι, δημιουργώντας σπουδαία ατμόσφαιρα!

Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει Sold Out και στον αποψινό (27/7) αγώνα της Εθνικής ομάδας με τον Καναδά (22:00, ΕΡΤ1, Match Center από το SPORT24), ο οποίος θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, επίσης για το Group A, στο οποίο βρίσκονται και η Αυστραλία με την Ισπανία.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ