ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών της Τρίτης

/  2024 / 1  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 1 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ελληνικό ενδιαφέρον μεγαλώνει την 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς έχουμε εκπροσώπηση σε έξι διαφορετικά αγωνίσματα.

Πλούσιο είναι το μενού της 4ης ημέρας των Ολυμπιακών αγώνων όσον αφορά στα ελληνικά χρώματα καθώς έχουμε δράση σε έξι διαφορετικά αγωνίσματα.

Η Εθνική μπάσκετ ανδρών δίνει κρίσιμο αγώνα με την Ισπανία με στόχο την πρώτη νίκη και η αντίστοιχη του πόλο κοντράρεται με το Μαυροβούνιο επιδιώκοντας το "2 στα 2", ενώ μεταξύ των άλλων γαλανόλευκων συμμετοχών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη να βρεθεί στα προημιτελικά στο μονό γυναικών και του Στέφανου Ντούσκου να βρεθεί στα ημιτελικά σκιφ ανδρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη

Κωπηλασία

  • 11:30 προημιτελικά σκιφ ανδρών - Στέφανος Ντούσκος

Μπάσκετ ανδρών

  • 12:00 2η αγωνιστική Α’ Ομίλου: Ισπανία – Ελλάδα

Κολύμβηση

  • 14:20 προκριματικά 4Χ200μ ελεύθερο ανδρών - Δημήτρης Μάρκος / Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης / Κωνσταντίνος Στάμου /Ανδρέας Βαζαίος
  • 23:01 τελικός 4Χ200μ ελεύθερο ανδρών - Δημήτρης Μάρκος / Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης / Κωνσταντίνος Στάμου / Ανδρέας Βαζαίος (εφόσον προκριθούν)

Ιστιοπλοΐα

  • 15:10 IQFoil ανδρών - Βύρωνας Κοκκαλάνης

Πόλο ανδρών

  • 20:30 2η αγωνιστική Α’ Ομίλου: Μαυροβούνιο - Ελλάδα

Τένις

  • 14:30 Σάκκαρη - Κόστιουκ (μονό γυναικών, φάση των 16)
  • 19:00 Σάκκαρη/Παπαμιχαήλ - Κόλινς/Κράουτσουκ (διπλό γυναικών, 2ος γύρος)

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ