ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμόγελα στην Εθνική ΗΠΑ με Ντουράντ, που επιστρέφει στις προπονήσεις

Kevin Durant takes part in a training camp for USA basketball, Thursday, July 26, 2018, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Kevin Durant takes part in a training camp for USA basketball, Thursday, July 26, 2018, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (19/7) στις προπονήσεις της Εθνικής ΗΠΑ, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί σε ένα από τα επερχόμενα φιλικά με Νότιο Σουδάν (20/7) και Γερμανία (22/7).

Θετικά νέα για την Εθνική ΗΠΑ, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του "The Athletic", Σαμς Σαράνια.

Ο Κέβιν Ντουράντ παρέμενε εκτός προπονήσεων λόγω προβλήματος στη γάμπα, ωστόσο φαίνεται πως θα είναι σε θέση να προπονηθεί, αλλά και να συμμετάσχει σε ένα από τα επερχόμενα φιλικά των ΗΠΑ με το Νότιο Σουδάν (20/7) και τη Γερμανία (22/7).

Ήδη πριν από δύο ημέρες ήταν σε θέση να πατήσει παρκέ και να δουλέψει για την επάνοδό του στη δράση.

Θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν τοποθετηθεί στο Group C του Ολυμπιακού Τουρνουά μαζί με Σερβία, Νότιο Σουδάν και Πουέρτο Ρίκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ