ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Χουγκάζ: "Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ δυνατοί"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Χουγκάζ: "Η Γερμανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ δυνατοί"
HELLENIC BSKETBALL FEDERATION

Στον δυναμισμό των Γερμανών στάθηκε ο Νίκος Χουγκάζ, πριν από τον μεγάλο προημιτελικό της Τρίτης.

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα μπορεί να νικήσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία (6/8 στις 12:00) και να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε το βράδυ της Κυριακής (4/8) ο Νίκος Χουγκάζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

"Το περιμέναμε αυτό το παιχνίδι αμέσως μετά το ματς με την Αυστραλία. Το περιμέναμε ότι θα περάσουμε, μας έκανε το δώρο η Σερβία και η προετοιμασία έχει αρχίσει από χθες το βράδυ. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα είναι έτοιμα.

Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, σίγουρα σε τέτοια ματς μετρά πόσο το θέλεις, ποιος θα κερδίσει τις 50-50 κατοχές, οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο αλλά νομίζω ότι κυρίως θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο. Η Γερμανία είναι πολύ καλή ομάδα, παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά νομίζω ότι και εμείς είμαστε πολύ δυνατοί και το έχουμε δείξει απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό που ξεχωρίζει στη Γερμανία είναι ο δυναμισμός που παίζουν και οι δύο πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Σρούντερ και ο Φραντς Βάγκνερ.

Το να βρίσκομαι στα 23 μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι που δεν το περίμενα ποτέ. Απολαμβάνω και χαίρομαι κάθε στιγμή δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Ο καθένας είναι έτοιμος, όλα τα παιδιά όταν σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση θα έχουμε αποτελεσματικότητα. Με τον κόουτς Βασίλη είμαστε δύο χρόνια μαζί, οι προπονήσεις είναι σαν να βρισκόμαστε στο Περιστέρι".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ