ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα: Σπανούλης και Γιάννης έδειξαν τον δρόμο στην τελευταία προπόνηση πριν την Αυστραλία

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα: Σπανούλης και Γιάννης έδειξαν τον δρόμο στην τελευταία προπόνηση πριν την Αυστραλία
@HELLENICBF

Δείτε τα φωτογραφικά κλικ από την τελευταία προπόνηση της Ελλάδας πριν από το μεγάλο ματς με την Αυστραλία (2/8, 14:30, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Ενεργή συμμετοχή στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το πολύ κομβικό παιχνίδι με την Αυστραλία (2/8, 14:30, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική των Ολυμπιακών Αγώνων είχε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπήκε στο παρκέ και έδειξε κάποια πράγματα που θέλει να δει στον αγώνα, με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΕΟΚ έπιασε με τον φωτογραφικό της φακό το εν λόγω στιγμιότυπο και το δημοσίευσε μαζί με μία σειρά από άλλες φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες φαίνεται και ο τραυματισμένος στα πλευρά, Νικ Καλάθης, να φοράει μία ειδική ζώνη.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ