ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες, Έντουαρντς: "Εγώ, ο Κάρι και ο Ντουράντ δεν γιορτάσαμε όπως θέλαμε το χρυσό επειδή περάσαμε από έλεγχο ντόπινγκ"

Ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ INTIME

Ο Άντονι Έντουαρντς δήλωσε πως το γεγονός ότι αυτός, ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ αμέσως μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με την Γαλλία δεν τους άφησε να γιορτάσουν όπως ήθελαν.

Δεν μπόρεσαν να γιορτάσουν απερίσπαστοι το χρυσό ολυμπιακό τους μετάλλιο με την Team USA οι Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Έντουαρντς, καθώς κλήθηκαν για έλεγχο ντόπινγκ εν μέσω των πανηγυρισμών.

Το σκηνικό αποκάλυψε ο γκάρντ των Τίμπεργουλβς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Boardroom Talks στο πλάι του Κέβιν Ντουράντ και ανέφερε: "Δεν μπορέσαμε ούτε να γιορτάσουμε πραγματικά διότι εγώ, εκείνος (σ.σ. ο Ντουράντ) και ο Στεφ έπρεπε να περάσουμε από έλεγχο ντόπινγκ ή κάτι παρόμοιο".

Ο αναλυτής του NBA, Τζέιλεν Ρόουζ, που ήταν και παρουσιαστής της συζήτησης πρόσθεσε αστειευόμενος: "Είναι απόλυτα λογικό το ότι έκαναν έλεγχο στον Στεφ έτσι όπως έκλεισε το παιχνίδι, γιατί αυτά που έκανε ήταν τρελά".

Θυμίζουμε πως ο αστέρας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχε πραγματοποίησει απίστευτη εμφάνιση στον τελικό με 24 πόντους και οχτώ τρίποντα, τέσσερα εκ των οποίων στα τελευταία 2'37'' του παιχνιδιού.

Ο Έντουαρντς με τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει συμπλήρωσε: "Θα έπρεπε να είχαν κάνει και σε αυτόν μετά το πρώτο ματς με τη Σερβία", αναφερόμενος στον Ντουράντ που καθόταν δίπλα του και συγκεκριμένα στην τρομερή εμφάνιση του 35χρονου άσου των Σανς στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TEAM USA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ