ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική: Η ημέρα και η ώρα της κλήρωσης για τα προημιτελικά

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική: Η ημέρα και η ώρα της κλήρωσης για τα προημιτελικά
MILAD PAYAMI/FIBA.BASKETBALL

Δείτε πότε θα γίνει η κλήρωση για τα προημιτελικά του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Αυστραλία και επικράτησε με 77-71 στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όμως ακόμα δεν γνωρίζει εάν θα προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Αν η επίσημη αγαπημένη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα μάθει τον αντίπαλό της μετά από κλήρωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στο τουρνουά, θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας ανάλογα με το ρεκόρ τους και την επιθετική τους παραγωγή στους ομίλους. Οι ομάδες του πρώτου γκρουπ θα διασταυρωθούν με το τέταρτο, ενώ αντίστοιχα οι ομάδες του δεύτερου θα διασταυρωθούν με εκείνες του τρίτου.Οι χώρες που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση δεν μπορούν να κληρωθούν αντιμέτωπες στα προημιτελικά.

Η κλήρωση για τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 45 λεπτά μετά το τέλος του τελευταίου ματς της φάσης των ομίλων. Αυτό είναι το Σερβία - Νότιο Σουδάν, που θα κάνει τζάμπολ το Σάββατο (3/8) στις 22:00. Άρα, η κλήρωση θα ξεκινήσει περίπου 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ