ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει η ελληνική αποστολή στο Παρίσι αντί για το Ολυμπιακό χωριό

Το ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στο Παρίσι
Το ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στο Παρίσι SPORT24

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο που θα μείνει η Εθνική ομάδα αντί για το Ολυμπιακό χωριό κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι ενόψει του Προημιτελικού με την Γερμανία.

Η Εθνική ομάδα αποφάσισε να καταλύσει σε ξενοδοχείο και όχι στο Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι λόγω των δυσλειτουργιών που έχουν παρατηρηθεί, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες ενόψει του προημιτελικού με την Γερμανία (6/8, 12:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Αυτό το ξενοδοχείο είναι το Pullman Paris, που βρίσκεται στην 1 Rue de Libourne. Και η επιλογή φαίνεται ότι δεν έγινε τυχαία. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απέχει κάτι λιγότερο από 1.5 χιλιόμετρο από το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελικής φάσης, την Accor Arena - ή όπως είναι γνωστό το γήπεδο στους Έλληνες, Παλέ ντε Μπερσί.

Το ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στο Παρίσι
Το ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στο Παρίσι SPORT24

Η ελληνική αποστολή θα έχει την δυνατότητα - ανάλογα με την κίνηση - να βρεθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο μέσα σε 3-5 λεπτά με το λεωφορείο, κάτι βασικό προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ