ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Ο Μανού Τζινόμπιλι είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να στείλει δώρο στον Μπογκτάνοβιτς για την πρόκριση και θυμήθηκε το 2004

Ο Μανού Τζινόμπιλι
Ο Μανού Τζινόμπιλι EUROKINISSI

Ο Μανού Τζινόμπιλι σχολίασε την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδα στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων χάρη στην νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν αι είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει κάποιο... δώρο στον Μπογκντάνοβιτς, ενώ θυμήθηκε και το χρυσό της Αργεντινής το 2004 στην Αθήνα.

Η Σερβία λύγισε με 96-85 το Νότιο Σουδάν, στέλνοντας την Εθνική μας ομάδα στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων αντί των Αφρικανών. Ο Μανού Τζινόμπιλι παρακολούθησε το παιχνίδι και αυτό φαίνεται ότι του ξύπνησε μνήμες.

"Τι παιχνίδι από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς! Απίστευτο! Οι Έλληνες πρέπει να του στείλουν ένα καλάθι με δώρα" έγραψε αρχικά ο Αργεντινός γκαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια με μία δόση νοσταλγίας, ανεβάζοντας φωτογραφία με το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε με την χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004: "Μιλώντας για την Ελλάδα... Αυτό μοιάζει όλο και πιο όμορφο όσο περνάει ο χρόνος".

Δείτε τα post του Τζινόμπιλι:

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ