ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε καλή τύχη, γράφοντας στα αγγλικά τον Ολυμπιακό ύμνο

Η Εθνική ομάδα
Η Εθνική ομάδα FIBA.BASKETBALL

Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκε ο Ολυμπιακός για να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα ενόψει της πρεμιέρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στον Καναδά, γράφοντας τους πρώτους στίχους από τον Ολυμπιακό ύμνο.

Η Εθνική ομάδα κάνει σήμερα (27/7) πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αντιμετωπίζοντας τον Καναδά (22:00, ΕΡΤ1, Match Center από το SPORT24). Και ο Ολυμπιακός ευχήθηκε καλή επιτυχία με έναν διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν μία φωτογραφία της Εθνικής, την οποία συνόδεψαν με τους πρώτους στίχους του Ολυμπιακού ύμνου, στα αγγλικά και συγκεκριμένα τις εξής προτάσεις: "Αρχαίο Πνεύμα αθάνατον, αγνέ πατέρα του ωραίου, του μεγάλου και τ' αληθινού, κατέβα, φανερώσου κι άστραψε εδώ πέρα στη δόξα της δικής σου γης και τ' ουρανού.

Καλή τύχη στην Εθνική ομάδα και όλους τους Έλληνες αθλητές!"

Δείτε το σχετικό post:

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ