ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη για την πρόκριση στα προημιτελικά και η επέτειος απόσυρσης της φανέλας του

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα όμορφο post στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ θυμήθηκε και την απόσυρση της φανέλας του, που έγινε σαν σήμερα, στις 4 Αυγούστου 2023.

Ήταν 4 Αυγούστου 2023, όταν ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ με την απόσυρση της φανέλας του σε φιλικό με την Σλοβενία. Έχει περάσει πλέον ένας χρόνος από τότε και ο Νίκος Γκάλης γύρισε το μυαλό του σε εκείνη την μέρα, συνδυάζοντάς την με την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ένα VIDEO και μία φωτογραφία από την περσινή ιστορική μέρα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Τέτοια μέρα πέρυσι έζησα τη συγκίνηση της απόσυρσης της φανέλας μου με το Νο4 με την οποία αγωνίστηκα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας.

Σήμερα η Επίσημη Αγαπημένη γιορτάζει την πρόκριση στους 8 των των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!"

Δείτε το post του Νίκου Γκάλη:

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ