ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γαλλία - ΗΠΑ: Η Φοτού έβαλε θεαματικό buzzer-beater τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου

Marine Fauthoux (4), of France, reacts during a women's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Michael Conroy)
Marine Fauthoux (4), of France, reacts during a women's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Michael Conroy) AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Απίστευτο highlight από την Μαρίν Φοτού, που πρόλαβε τον χρόνο και ευστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου στα 2'45" πριν το ημίχρονο του τελικού της Γαλλίας με τις ΗΠΑ.

Ένα τρίποντο που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό πέτυχε η Μαρίν Φοτού στον τελικό του μπασκετικού τουρνουά των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η 23χρονη γαλλίδα γκαρντ της Μερσίν, έβλεπε τα δευτερόλτα της επίθεσης της ομάδας της να λιγοστεύουν και αποφάσισε να πάρει ένα πολύ μακρινό σουτ, ακριβώς μπροστά από το κέντρο του γηπέδου, για να δει τελικά την μπάλα να καταλήγει στο στόχο και να αφήσει την προσωπική της αντίπαλο, Τσέλσι Γκρέι, με το στόμα ανοιχτό, στα 2'45" πριν την ανάπαυλα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ