ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γαλλία - ΗΠΑ: Πού θα δείτε τον σπουδαίο τελικό του τουρνουά

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γαλλία - ΗΠΑ: Πού θα δείτε τον σπουδαίο τελικό του τουρνουά

Η οικοδέσποινα Γαλλία αντιμετωπίζει την Team USA στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά. Πού θα δείτε τον σπουδαίο αγώνα που θα κρίνει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Απόψε (10/8) το βράδυ η Γαλλία αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Team USA στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, στο παιχνίδι που θα κρίνει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Οι "μπλε" έκαναν την απόλυτη ανατροπή για να φτάσουν μέχρι εδώ, αποκλείοντας στην διαδρομή τον Καναδά στα προημιτελικά και την - παγκόσμια πρωταθλήτρια - Γερμανία στα ημιτελικά.

Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους επικράτησαν της Βραζιλίας στα προημιτελικά και στην συνέχεια τα... είδαν όλα πριν λυγίσουν την Σερβία στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και LIVE στο Matchcenter του SPORT24.

Πολλές ώρες νωρίτερα, η Γερμανία και η Σερβία θα τεθούν αντιμέτωπες στον μικρό τελικό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα καλυφθεί επίσης τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αλλά και LIVE στο Matchcenter του SPORT24.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ