ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Ο Σπανούλης μπήκε στο παρκέ για να τα ψάλλει στον Καλαϊτζάκη, που δεν έκανε φάουλ στον Σρούντερ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Ο Σπανούλης μπήκε στο παρκέ για να τα ψάλλει στον Καλαϊτζάκη, που δεν έκανε φάουλ στον Σρούντερ
MATTEO MARCHI/FIBA.BASKETBALL

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δεν έκανε το φάουλ που είχε να δώσει η Ελλάδα πάνω στον Ντένις Σρούντερ, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Βασίλη Σπανούλη.

Έξαλλος έγινε ο Βασίλης Σπανούλης λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους του αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο ματς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με 1'25" να απομένει για την ανάπαυλα, για να μαρκάρει τον Ντένις Σρούντερ και να του κάνει φάουλ.

Ωστόσο, ο Καλαϊτζάκης δεν έκανε το φάουλ που είχε να δώσει η Ελλάδα, αφήνοντας τον ηγέτη των Γερμανών να πασάρει στον Ντάνιελ Τάις, με αποτέλεσμα εκείνος να καρφώσει για να φέρει το ματς στα ίσια (36-36) στα 9" πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της επίσημης αγαπημένης κάλεσε αμέσως time-out και μετά μπήκε μέσα στο παρκέ για να τα ψάλλει στον παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR για την άστοχη επιλογή του να μην κάνει το φάουλ στον Σρούντερ.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ