ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γουόκαπ: "Το ελληνικό μπάσκετ θα είναι εδώ και μετά από εμάς, το θέμα είναι να εμπνεύσεις την επόμενη γενιά"

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ FIBA.BASKETBALL

Ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε ότι η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα ήταν κάτι ξεχωριστό για αυτόν, προσθέτοντας ότι η αποστολή των παικτών σε αυτές τις διοργανώσεις είναι να εμπνεύσουν τις επόμενες γενιές.

Η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα από την Γερμανία και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Τόμας Γουόκαπ να στέκεται στην συνέχεια στις δηλώσεις του στην μικτή ζώνη στο πραγματικό έργο των παικτών σε μία τέτοια διοργάνωση.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως όταν ένας παίκτης αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες καταλαβαίνει ότι αυτό είναι πάνω από τον ίδιο, προσθέτοντας ότι το ελληνικό μπάσκετ θα υπάρχει και μετά από αυτή την διοργάνωση, ενώ ανέφερε ότι η αποστολή των παικτών είναι να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά.

Αναλυτικά ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε: "Ήταν κάτι ξεχωριστό (σ.σ η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες). Είναι κάτι μεγαλύτερο από εμάς.

Το ελληνικό μπάσκετ ήταν εδώ πριν από εμάς και θα είναι μετά από εμάς. Είναι δουλειά μας στην ομάδα, σε κάθε προπόνηση και αγώνα να βελτιωνόμαστε ώστε να εμπνεύσουμε την νέα γενιά. Να καταλάβει ότι δεν έχει σημασία να νικήσεις το τουρνουά, να παίξεις καλά ή να βάλεις 20 πόντους. Κανείς δεν νοιάζεται αυτό. Το θέμα είναι να εμπνεύσεις την επόμενη γενιά".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ