ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική Μπάσκετ έφυγε για τη Λιλ πριν από την ολοκλήρωση της Τελετής Έναρξης

Team Greece's boat parades along the Seine river in Paris, France, during the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
Team Greece's boat parades along the Seine river in Paris, France, during the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Λιλ, πριν την ολοκλήρωση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ αποχώρησε νωρίτερα από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρα το ταξίδι της επιστροφής στη Λιλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε κανονικά το παρών στην Τελετή Έναρξης, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σημαιοφόρος μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ωστόσο, η ομάδα μπάσκετ δεν θα βρεθεί στην ολοκλήρωση της Τελετής Έναρξης, έτσι ώστε να φτάσει όσο νωρίτερα γίνεται στη Λιλ, όπου αύριο (27/7) θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στην πρεμιέρα της στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ