ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ισπανία: Μια κατηγορία μόνος του ο Ρούντι Φερνάντεθ, με την 6η του συμμετοχή

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ισπανία: Μια κατηγορία μόνος του ο Ρούντι Φερνάντεθ, με την 6η του συμμετοχή
FIBA.BASKETBALL

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έγινε και επίσημα ο πρώτος μπασκετμπολίστας που συμμετέχει σε έξι Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφοντας ακόμα μία χρυσή σελίδα στην σπουδαία και πλούσια καριέρα σου.

Μία κατηγορία μόνος του ο Ρούντι Φερνάντεθ, αφού μετά την παρουσία του στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Αυστραλία, έγινε ο πρώτος μπασκετμπολίστας που συμμετέχει για 6η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για την ακρίβεια, ο 39χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του αυτό το καλοκαίρι, είχε παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004 (σσ. όντας 19 ετών τότε), στο Πεκίνο το 2008, στο Λονδίνο το 2012, στο Ρίο το 2016 και στο Τόκιο το 2020.

Στη δεύτερη θέση με πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες ακολοθούν οι Πάτι Μιλς (Αυστραλία), Τεόφιλο Κρουζ (Πουέρτο Ρίκο), Άντριου Γκέιζ (Αυστραλία), Τζο Ίνγκλς (Αυστραλία), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Ισπανία), Όσκαρ Σμιντ (Βραζιλία), Λουίς Σκόλα (Αργεντινή).

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ